محافل و جشنواره های قرآنی در محلات با هدف کاهش آسیب های اجتماعی برگزار شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد، سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان صبح امروز در جلسه کمیسیون برنامه ریزی آسیب های اجتماعی هرمزگان، گفت: جلسات این کمیسیون باید به صورت ماهیانه در استان برگزار و در جهت کاهش و رفع آسیب های اجتماعی، چاره اندیشی شود.
وی افزود: جلسات متعددی در سال گذشته با توجه به اهمیت کاهش و رفع آسیبهای اجتماعی در جامعه، در تهران برگزار شد، همچنین در سال جاری جلساتی پیرامون مباحث آسیبهای اجتماعی استانها به میزبانی مرکز برگزار شد.
سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان ساماندهی آسیب های اجتماعی و کاهش آن را یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری از قوای سه گانه عنوان کرد و ابراز داشت: پس از برگزاری ستاد فعالی با هدف بررسی و رفع آسیب های اجتماعی، مقرر شد سران سه قوه گزارشی مبتنی بر آسیبهای اجتماعی به محضر مقام معظم رهبری ارائه دهند.
وی با تأکید بر راه اندازی مرکز مشاور دینی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، کاهش و رفع آسیب های اجتماعی را نیازمند حضور جدی تمامی دستگاه های اجرایی و امنیتی در این زمینه دانست.
حجت الاسلام انصاری راد از آسیب های اجتماعی به عنوان یکی از مباحث جدی در کشور نام برد و گفت: جلسات متعددی در راستای بررسی و کاهش آسیب های اجتماعی در استانداری هرمزگان با حضور مسؤولان استانی برگزار شده است.
سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان برپایی محافل انس با قرآن، جشنواره های و مسابقات قرآنی در مناطق آسیب پذیر را راهکار مناسبی برای کاهش و رفع آسیب های اجتماعی ذکر کرد و ابراز داشت: بایستی در کاهش این آسیب ها همگان سهیم باشند.
وی با تأکید بر اینکه دستگاه های اجرایی هرمزگان نیز باید از تمامی ظرفیتهای خود برای کاهش آسیب های اجتماعی استفاده کنند، بیان کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان آمادگی اعزام اساتید گفتمانی را دارد.
حجت الاسلام انصاری راد در ادامه تأکید کرد: اداره کل بهزیستی هرمزگان نیز با هدف بررسی و کاهش آسیب های اجتماعی، باید کارشناسانی را به محلات آسیب پذیر و بحران زا اعزام کند.
سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان بر ارتقای سطح آگاهی های هیئات مذهبی و تقویت کانونهای فرهنگی مساجد و همچنین بکارگیری ظرفیت روحانیان فعال در محلات در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تأکید کرد.
وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: اعتیاد، طلاق، حاشیهنشینی، فساد اخلاقی و مناطق بحرانزا پنج آسیب جدی در کشور است که می طلبد تا دستگاه های متولی به طور جد در جهت متمرکز کردن تمامی ظرفیت های خود در جهت کاهش و رفع این آسیبها تلاش کنند./851/202/ب2